Болка в долната част на корема, която се поставя в крака

Болки в гърба и долната част на корема.

Денис Самигулин Ученик (110), на гласуване преди 2 години

Посъветвайте се, инжекциите и таблетките са по-ефективни. Кръвта боли. Болката се скита, боли талията, след това с болка дава в страничната и долната част на корема, между пъпа и кръста, а друг път в крака. По принцип, когато долната част на корема боли и една временна лумбална болка беше в невролога. След изследването диагностицирах синдрома на опашката на коня. Той обяснява, че в прешлените и дисковете са компресирани и тази голи нервни окончания, и поради това се получава по-ниска коремна болка и сакрума в гърба, и в тестисите. Написано е ukoly-teksamen и alflutop, както и таблетки-sardolud. Той също така каза да си купи колан за колана за талията. Когато нося колан, болката изчезва и става по-лесно, но от инжекциите и хапчетата с такъв ефект се променят малко. Може ли наистина да е така, както казва неврологът? Така че навсякъде е проверена и урологът е в норма или курс и е направил или е направил узи. На ужи са казали или казали какво е неврологично възпалено, когато се оплаква от болка в долната част на стомаха или корема. Дори мина по гастроскопия, наречена такава, но като цяло червата погледнаха дъното на корема с помощта на барий и всичко е нормално, няма нищо ужасно там. Какво може да бъде? Аз дори нямам такива болки за опашката на коня, аз се спасявам само с корсет, тъй като аз ще се облече веднага практични болки минава. Да, и когато работя, например, оставям снега, веднага се дава за себе си. Посъветвайте се с лекарите или сте имали такива симптоми. Как да живеем допълнително е невъзможно да се работи физически и товарът е противопоказан. Как да подсилите гърба си, така че да има по-малко болка? Помощ, моля, благодарим предварително.

Гласуване за най-добър отговор

Раня Гумерова Мислител (6604) преди 2 години

Лекарства даде временен ефект, който ви дава почивка по време на тези часове, за да направи правилното нещо: да отидете на терапия офис физически (терапевтичен физическа подготовка) и да започне да се занимава с един serezno.

Моля ви, не слушайте невролози, те не знаят. че е възможно да се подобрят и лекуват заболявания на гръбначния стълб с помощта на терапевтична гимнастика. Попитайте всеки лекар: колко часа са учили за LPT в университета? 8 двойки! това не е достатъчно, за да се научим как ефективно да лекуваме пациентите. Следователно, те са належащи наркотици, това е погрешен начин.

Работил съм в салона много години и знам от първа ръка, че е възможно да се лекуват много заболявания на гръбначния стълб с помощта на тренировъчна терапия.

Полезна информация:  Как да се отървете от подагра за добро: борете се с болестта

НЕ ОПИТВАЙТЕ СПОРТ (осакатява) и ГИМНАСТИКА НА ЛЕЧЕНИЕ.

Мисля, че такива болки могат да говорят за сериозни заболявания на храносмилателната система или на урината. Често такива болки се появяват, когато човек развие простатит.

Също така, това може да бъде хронична болка в таза

Ако болката ви не е придружена от повръщане, гадене, треска, вече е по-лесно: поне не възпалителен процес.

Сред по-редките причини за болка в долната част на гърба и долната част на корема може да се разграничи следното:

Остеохондроза на гръбначния стълб;

Хернизиран диск;

Остеоартрит на междузвездни стави;

Ревматоиден артрит;

Стеноза на междупрешленния канал;

Инфекциозни лезии на прешлените;

сколиоза;

инсулт;

Остеопорозата.

Основното нещо, не се притеснявайте. Бих ви посъветвал да отидете в болницата за преглед. Не трябва да трае повече от 2 седмици. Но отново ще изглеждате, ще проверите, ще направите всички възможни анализи и процедури. Може би, наркотиците са необходими. Вече и точно определете какво имате.

Anonymous, Жена, 27 годишен / а

Рязка болка в долната част на корема надясно дава краката

Добре дошли! преди 3 дни се събудих тази сутрин със странна болка в областта на корема, излъчваща на краката (горната повърхност на бедрото от слабините до коляното). Отначало тя го завързала с пълен пикочен мехур, но след уриниране болката не изчезна. Чувство за нещо подобно на ПМС, но терминът не съвсем мач (края на 3 седмици, когато времето на цикъла на 28-30 дни, PMS обикновено се усеща само в деня преди, не повече от два дни, в началото на миналия месец. – 14.11). Чувствителността на гръдния кош също не се увеличава, за разлика от типичната картина за мен. Използвам vms (нехормонален), незащитен секс с редовен партньор, включително тези за очаквания период на овулация, не се наблюдава болка. Тази сутрин (7.12, третият ден след появата на неприятни усещания) болката се локализира отдясно, все още в долната част на корема. Тя се увеличава с пълнене на пикочния мехур, но самото уриниране не е болезнено. Той също така се увеличава при кашляне или внезапни движения. Изглеждаше положителен симптом на bluem-bloemberg в посочената област (апендиктомията не беше извършена), но няма сигурност. Все още дава в краката над коленете, най-вече вляво. Понякога става вълнообразен и след това отстъпва. Кожата на повърхността на краката в засегнатата област също е донякъде болезнена за допир. Увеличаването на температурата, промените в пулса и налягането, не забелязвам, през втората половина, за случайно приближаващо леко гадене и намален апетит. Но признавам, че появата на гадене се свързва с повишено внимание към симптомите и усещанията като такива. ) Могат ли такива прояви да бъдат свързани с болезнена овулация или смърт на импрегнирана яйцеклетка, която не е прикрепена под действието на vms? Или, напротив, такива симптоми могат да бъдат първите признаци на извънматочна бременност? Независимо дали ми е необходимо да се обърна незабавно към лекаря или, тъй като общото здравословно състояние е задоволително, да се наблюдават още 2-3 дни за състояние – вероятно всичко е свързано с провал на цикъла и наистина е само последствие от ранните pms? Благодаря ви.

Полезна информация:  Ортопедични матраци

Болка в долната част на корема, в дясната страна, която се поставя в крака и в долната част на гърба

Добре дошли!

Не съм сигурен, че питам въпроса в дясната част, затова моля, прости ми.

Пол: M

Възраст: 28 години

Първите неприятни усещания се появиха на 27.01 вечерта.

В момента имаше хладно изправено столче, слабо болка, локализация, която сега не помня.

Първоначално си помисли за малко отравяне, взе активен въглен, не направи нищо друго.

От следващия ден до 30.01 г. бях обезпокоена от хлабав стол и лека болка в дясната ми страна долу.

От 31.01 до 3.02 течният изпражнения е заменен с запек. В дясната страна имаше чувство на распирания.

От 6.02 г. столът става по-добър, средният между нормалния и гъстият, понякога същата течност.

В момента болка и raspiranie в дясната страна. Лечението, описано по-долу, все още не е постигнало резултати.

Болката настъпва на няколко места:

– 6 см под пъпа и 4 – 5 см надясно

– под първата точка от сантиметър на три

– в дясната жлеза в слабините

– връща на нивото на първата точка

– издърпвайки усещанията в десния крак (в средата на големия мускул, в крака)

Не боли много, но не помага да спи. Болката е краткосрочна, не често, средно 1 до 3 пъти в 15 до 30 минути. Може да се случи по всяко време. Но често се проявява след бърза разходка, след хранене (около час или по-късно), с напрежение на мускулите на пресата, с накланяне напред и напрежение. Също така, болката често се случва в изправено положение, когато теглото се премества към левия крак и десният се отпуска.

Разширяването / подуването в дясната страна се усеща като подуване с голям брой газове, но локално. Дискомфортът се усеща на вертикална линия с дължина 8-12 сантиметра, 10 сантиметра надясно на пъпа. Сензацията понякога се увеличава в легнало положение на гърба и се увеличава почти винаги, когато лежи от дясната страна.

До 03.02 бях третиран с чай от лайка, невен и мента.

– 31.01 Имах консултация с ултразвук и хирург в платен център.

Полезна информация:  Кога мога да кандидатствам за балсам Конска мощност?

Заключението на САЩ:

Ехоскопски – органичната патология не се разкрива. Метеоризъм. Визуализацията е трудна поради големия брой газове.

Лекарят по ултразвук предложи да се обърне към гастроентеролога.

Диагностика на хирурга:

Дръжка на дясната колянка настрани (тръбопровод)

Както е обяснено от лекаря, все още не е херния, т.к. Чрез канала не напусна, но може да създаде проблеми. Като причина за появата на болка, той призова тежко повдигане, въпреки че не направих нищо преди появата на оплаквания.

Остри болести като апендицит са били изключени. На моя въпрос за хроничен апендицит (по-подробно – под ***) се казва, че такава диагноза се поставя само в случай на остра.

Хирургът на градската поликлиника не потвърди наличието на херния.

– 04.02 предадох УАС

Само извън нормата:

RBC Н 5.19х10 ^ 12 / L 3.90-5.00

PLT L 179×10 ^ 9 / L 180-320

PCT Н 1.52 mL / L 0.10 – 0.50

– 04.02 Имах консултация с гастроентеролог от същия център.

Диагноза: Остра вирусна инфекция с ентероколит

К58.9 Синдром на раздразненото черво, чревна дисбиоза.

(Наскоро попитах форума за профилактика на вирусни чревни заболявания.) Вероятно съм закъсняла.)

лечение:

Диета №4.

– Неосектин 3p / d + през нощта

– Niaspam 1k 2 р / ден

Изглежда, че има лека алергична реакция (обрив). Лекарят каза, че не можете да вземете.

– Creon / Hermitage / Pangrol / Micrazim или Mezim за 2 таблетки

– Kipferon през нощта за 1 бр.

Той преминали фекалиите за скрининг на OCD чрез PCR. Резултатът е понеделник.

***

За хроничен апендицит. Преди около 4 години имах болки на едно и също място, но без чувство на неудовлетвореност и подуване. Болките бяха по-силни, взеха линейката в болницата. Те казаха, че няма нищо остра и да се пусне предложение да бъдат разгледани сами. След хирург на поликлиника чух версия на хроничен апендицит.

Този път, 07.02 той отиде в дежурната болница (по някаква причина той започна да дава повече в крака, реших да проверя). Той предаде кръвта. Лекарят провери, апендицит или нещо остър не може да намери.

въпроси:

Основният въпрос: Какво друго може да бъде и какви изследвания може да се направи?

Четох за колит, не намерих никъде, че той даде в крака, което ми обърква.

Могат ли такива симптоми да бъдат причинени от херния, която все още продължава?

Възможно ли е да се определи по-точно наличието / липсата на херния?

Какви са ефективните методи, освен палпацията?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *